Ga naar de inhoud

Afstuderen bij Booosters! Welkom Jerrel.

Afstuderen bij Booosters! Welkom Jerrel.

Hallo! Mijn naam is Jerrel van Duijn en woon sinds mijn geboorte in Doetinchem.

De opleiding is een associate degree (AD), dat betekent dat de opleiding maar twee jaar duurt. Het is een volwaardige HBO opleiding maar vooral praktijkgericht. Ik zit nu in het tweede jaar en studeer af op de specialisatie digital marketing. Dit doe ik natuurlijk bij Booosters!

Ik houd van op vakantie gaan, de laatste jaren ging ik met vrienden naar uitgaansgebieden zoals Lloret, Albufeira en Cherso. In de toekomst wil ik graag andere plekken bezoeken. Zo zou ik net voor mijn stage naar Chicago gaan en daar een aantal sportwedstrijden bezoeken. Ik ben een enorme Chicago Bulls fan en de stad Chicago zelf trekt mij ook enorm aan. Helaas gooide corona roet in het eten, maar deze reis blijft hoog op mijn lijst staan! Zo zijn er nog veel meer steden in Amerika die het bezoeken waard zijn.

Ik ben erg verrast hoe open, behulpzaam en betrokken de werknemers van Booosters zijn. Ik hoorde de opmerking voorbij komen:

Integendeel zelfs; ik zie dat iedereen enorm hard werkt. Een kleine pauze van drie minuten om even een potje te tafeltennissen, dat moet toch kunnen. Naar mijn eerste ervaring is dit een goede afleiding en geeft weer nieuwe energie. Als ik om mij heen kijk en luister, weet ik dat ik veel ga leren deze stage. Ik ben nog maar net begonnen maar heb het nu al erg naar mijn zin hier en kijk erg uit naar aankomende periode.

 

 

Dit blog is geschreven door
Kim Nieuwenhuis
Kim Nieuwenhuis