Ga naar de inhoud

Een nieuwe ‘jonge’ telg in het team van Booosters!

Een nieuwe ‘jonge’ telg in het team van Booosters!

Hi allemaal! Mijn naam is Bernie Lammers, geboren en getogen in het pittoreske Aalten en inmiddels 29 jaren oud (wat komt de 30 toch veel te snel dichtbij ;)). Vanaf april 2021 maak ik onderdeel uit het van Booosters-team!

Na mijn HBO studie Commerciële Economie / Sportmarketing aan het Saxion in Deventer ben ik mijn echte werk-loopbaan gestart bij een technisch uitzendbureau in Doetinchem, waar ik de eerste stappen en échte kennis heb kunnen maken met het online marketingwereldje, in de breedste zin van het woord! Mede door het runnen van een webshop heb ik in deze periode mijn ervaring op kunnen doen op het gebied van Online Marketing / E-commerce. Met plezier en toewijding!

Buiten mijn werk om, sta ik graag met mijn voetbalvrienden op het voetbalveld (ook nog wel eens naast het veld in verband met de zware avond ervoor, maar dat terzijde) en speel ik wanneer het even kan een potje squash! In de weekenden duik ik het liefst het terras op, de kroeg in of plan ik een avondje gezelligheid met vrienden!

Inmiddels zijn de eerste dagen bij Booosters voorbij gevlogen en ik kan niets anders zeggen dan dat ik met (digitale) open armen ben ontvangen door alle collega’s! Humor en samenwerking zijn twee factoren die ik belangrijk vind om plezier uit het werk te halen en ik heb nu al gemerkt dat dit helemaal goed zit bij het team van Booosters. Wat een gezellig en hardwerkend team! Ik kijk daarom ook enorm uit naar de komende periode. We gaan ervoor!

Dit blog is geschreven door
Bernie Lammers
Bernie Lammers