Ga naar de inhoud

Nieuwe collega! Damian van Balgooi stelt zich voor

Nieuwe collega! Damian van Balgooi stelt zich voor

Hoi allemaal, mijn naam is Damian van Balgooi. Ik ben sinds 1 augustus officieel lid van het Booosters team!

Jullie kunnen mij nog herkennen van 2 jaar geleden, toen ik bij Booosters binnenkwam als stagiair. In de afgelopen twee jaar heb ik mijn studie afgerond en mijzelf verder ontwikkeld op het gebied van online marketing, om nu dan toch écht aan de slag te gaan als Online Marketeer bij Booosters.

Eerst nog wat meer over mijzelf… Ik ben 22 jaar en net afgestudeerd van de opleiding Commerciële Economie aan de HAN in Arnhem. Ik hou enorm van voetbal, maar dan wel om het te bekijken. Zo ben ik, in tegenstelling tot sommige van mijn collega’s, enorme fan van Vitesse. Als je nu denkt, ‘’hij houdt niet van sporten’’, dan zit je er helaas wel naast. Een van mijn andere hobby’s is dan ook om ‘s avonds, na het maken van coole online campagnes, even wat stoom af te blazen in de sportschool. Dat houdt overigens niet in dat ik een gezondheidsgoeroe ben, want ik hou er ook heel erg van om lekker uit eten te gaan.

Tijdens het werken hoop ik mijn frisse kennis toe te kunnen passen bij onze klanten. Ik ben er zeker van dat ik hier bij Booosters ontzettend veel ga en kan leren. Ik ken de meeste collega’s natuurlijk al een tijdje en weet daarom zeker dat zij mij daarbij zullen helpen!

Dit blog is geschreven door
Damian van Balgooi
Damian van Balgooi