Ga naar de inhoud

Nieuwe collega! Kim Nieuwenhuis stelt zich aan je voor

Nieuwe collega! Kim Nieuwenhuis stelt zich aan je voor

Vanaf 1 januari 2022 mag ik mij het 10de en nieuwste lid van het Booosters-team noemen en bestaat het team van Booosters nu officieel uit dubbele cijfers.

Hoi! Het 10de lid van het team dat ben ik, Kim Nieuwenhuis, uit het prachtige stadje Groenlo.

Na mijn studie Communicatie aan de Han in Nijmegen ben ik het werkleven gestart als communicatiemedewerker. Niet alleen marketing kwam aan bod, maar verkoop en DTP werkzaamheden speelden ook een grote rol. Meer kennis verkrijgen op het gebied van marketing en een team om mee samen te werken hebben mij overgehaald om een volgende stap te zetten.

"Stilzitten staat niet in mijn woordenboek!"
kim en vriend

Een aantal avonden volleyballen, naar de sportschool, de kroeg in met vrienden en als echte cliché: GEK OP REIZEN. (En nee, dan bedoel ik niet een extravagante levensstijl nabootsen voor mijn Instagram volgers.) Rondstruinen in de bergen of midden op een meer kanovaren en daarna kamperen tussen de bergen: zonder het geping uit het dagelijkse leven.

Het Booosters-team heeft mij ontvangen met open armen. Openheid, samenwerken en humor creëert voor mij een ideale werksfeer! Ik heb deze eerste dagen al zeker gemerkt dat het met die ideale werksfeer wel goed zit. Ik sta te springen om de fijne kneepjes van contentmarketing te ontdekken en kan niet wachten op wat er komen gaat!

Dit blog is geschreven door
Kim Nieuwenhuis
Kim Nieuwenhuis