Ga naar de inhoud

Nog een nieuwe collega: Maurice Brandse!

07-05-2021
Nog een nieuwe collega: Maurice Brandse!

Hi, ik ben Maurice,33 jaar, woonachtig in Lichtenvoorde, trotse vader van Merle en echtgenoot van Moniek. Op 3 mei ben ik begonnen bij Booosters. Een nieuwe uitdaging, waar ik super veel zin in heb!

 

Ik had niet echt gepland dat ik online marketeer zou worden. Na mijn opleiding Small Business en Retail Management aan de HAN in Nijmegen dacht ik niet direct: “Ik word online marketeer”. In eerste instantie ben ik een paar maanden gaan werken bij het bedrijf van mijn vader als “manusje-van-alles”. Hij had op dat moment een bedrijf in dakkapellen. Het doel op lange termijn was om dit over te nemen.

Na enkele jaren voor mezelf te hebben gewerkt, was het tijd voor een switch. Ik wilde collega’s, waar ik mee kon sparren en van kon leren. Bovendien miste ik het sociale aspect van werk. Daarom heb ik destijds besloten te solliciteren naar de functie van online marketeer bij Doit Online Media in Zevenaar. Met succes. Uiteindelijk heb ik vijf jaar met veel plezier bij Doit Online Media gewerkt, leuke mensen leren kennen en een hoop nieuwe kennis opgedaan. Toch was het na een half decennium Doit Online Media tijd voor een volgende stap. Die stap is Booosters geworden, waar ik mag samenwerken met 8 toffe collega’s, waarvan ik zeker weten veel van ga leren. Natuurlijk hoop ik hen ook nog wat bij te brengen.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. In de weekenden ga ik graag wielrennen of lange tochten wandelen met Moniek. Stilzitten vind ik lastig, maar gelukkig remt Moniek me soms af en kan ik ook gewoon een avondje rustig op de bank zitten en tv kijken. Verder vind ik het leuk om in de keuken te staan, waarbij de Italiaanse keuken absoluut mijn favoriet is. Uiteraard ga ik er ook graag op vakantie.

Dit blog is geschreven door
Maurice Brandse
Maurice Brandse