Ga naar de inhoud

Zoekmachine adverteren (SEA) samen met onze slimme gasten

In korte tijd meer verkeer naar jouw website halen, snelle verkopen of meer naamsbekendheid creëren? Wie zomaar instapt zonder te overwegen wat de beste aanpak is, heeft een kleine slagingskans. Denk daarom samen met onze specialisten na over de aanpak die bij jouw organisatie past. Want zeg nou zelf… Ergens geld instoppen waarvan je niet weet wat het oplevert, is zonde.

Online marketeer Jan aan het werk op het Booosters kantoor

Booost jouw websiteverkeer en  webshopverkopen

Één campagne opzetten, die een paar dagen laten draaien en dan verwachten dat aanvragen/verkopen binnenkomen. Leuk geprobeerd, maar helaas werkt dit niet zo…

Wij zetten een campagne op en blijven testen totdat er duidelijk is welke triggers er bij de doelgroep passen. Deze triggers komen voort uit data, trends en kennis die jij bezit over jouw doelgroep. Dit bundelen met de online marketingkennis die wij bezitten. Zo voorzien we jouw doelgroep met de juiste informatiebehoefte. Dit zijn slechts de eerste stappen die gezet worden binnen zoekmachine adverteren. Elkaar leren kennen, weten wat we van elkaar kunnen verwachten en constant blijven optimaliseren.

We vertellen je graag meer. Bel of neem contact op met één van onze specialisten of lees eerst onze werkwijze hieronder.

Lees hier onze werkwijze

Samen stippelen we jouw weg uit naar de toppositie in Google!

Leads genereren

Waarom wil je starten met het adverteren via zoekmachines? Veel bedrijven zullen “het binnenhalen van meer leads” als antwoord geven op deze vraag. Booosters richt zicht allereerst op jouw voornaamste dienst. Dat wat het meest oplevert. Klein beginnen en bewijs leveren. Zo bouwen wij een stabiele campagne op, waar wij constant op voortborduren. Zo creëren wij vertrouwen. We halen er nog meer uit wat erin zit, door samen aan de slag te gaan met conversie optimalisatie van jouw beste pagina’s. Maar… zover zijn we nog lang niet, laten we samen beginnen bij het begin.

Webshop verkopen

Is jouw bedrijf zichtbaar en relevant? Dat betekent namelijk meer verkopen en daarmee meer omzet. Bij Booosters kijken we allereerst nauwkeurig naar de voornaamste producten in jouw webshop. Ook hier leveren we liever eerst bewijs, door klein te beginnen. Aan de hand van de behaalde resultaten bouwen wij verder aan bestaande campagnes en zetten we nieuwe campagnes op. Hierdoor creëren wij samen met jou meerdere campagnes voor winstgevende producten. We starten met een eerste campagne en bekijken vervolgens welke stappen we nog meer kunnen zetten en waar kansen liggen.

Effectieve advertenties voor iedere fase in de klantreis

De eerste stenen van jouw Google huis zijn gebouwd. Maar zoals iedere grootgrondbezitter weet, kun je niet leven in een huis met enkel buitenmuren. Voor het opbouwen van de rest vormen jouw doelstellingen het vertrekpunt. Wil je met je bedrijf groeien? Natuurlijk! Door de omzet van je webshop te verhogen? Of door meer leads te genereren via jouw website? Als je dit niet weet, kan er geen doeltreffende strategie worden uitgedacht.

Jouw websitebezoeker doorloopt altijd een aantal stappen voordat hij een klant wordt

Met een goede eerste trigger krijg jij de aandacht van jouw doelgroep in de oriënterende fase. Precies waar jij het eerste contactmoment met de klant wil hebben. Let wel op: dit is pas de oriëntatiefase. Mensen weten nog niet dat ze jouw product of dienst nodig hebben. We laten deze potentiële klanten wel alvast kennismaken met jouw bedrijf. Overwegen zij om het product aan te schaffen? Dan is jouw bedrijf top of mind! Maar waarom zouden ze dat product per se bij jou moeten kopen en niet bij de concurrent? Samen met jou denken wij daar over na en adviseren wij je.

Daarom wil je een Booost van je zoekmachine advertenties (SEA)

  • Een effectieve inzet van SEA leidt tot het snel verkrijgen van meer leads en verkopen.
  • SEA gaat gepaard met SEO. SEA gebruikt zoekwoorden waardoor de advertentie sneller wordt gevonden in Google.
  • Je ontvangt een op data gebaseerde SEA-rapportage met de relevante kansen voor jouw bedrijf. De tools Semrush, Ahrefs, Screaming Frog, Google Analytics en Google Ads zijn hierin onze partners.
  • Geen prachtverhaal over onze successen, maar bewijs dat online marketing bij Booosters werkt.
  • #durftedelen: wij geven jou advies op het gebied van SEA, zodat jij hier zelf mee aan de slag kan.
  • Elke campagne past bij de cultuur, doelen en uitstraling van jouw bedrijf. Hoe we hierachter komen? Een eerste gesprek waarin we alle ins- en outs willen weten van jouw bedrijf.
ROBBshop is dé online domoticashop van Nederland. Black Friday is voor ROBBshop een cruciaal moment om extra omzet te behalen. Door samen met hen effectieve Google Ads-campagnes uit te denken en te sturen op rendabiliteit, wisten we +171% omzet uit de Google Ads-campagnes te behalen. Een sterk resultaat dankzij een sterke samenwerking! Wil je hier meer over weten?
+171%
omzet behaald
Uit Google Ads-campagnes tijdens Black Friday 2022.

Maak kennis met onze online marketeers

Voor deze slimme gasten is geen SEA-truc onbekend.