Ga naar de inhoud
Damian van Balgooi
Damian van Balgooi

“Theo Janssen en ik zijn praktisch hetzelfde, we houden van scoren en bier drinken!”

Damian van Balgooi

Online Marketeer

Oke oke, helemaal hetzelfde zijn wij natuurlijk niet. Voor degene die niet weten wie Theo Janssen is, hierbij even de link naar zijn Wikipedia pagina. Hij staat bekend als de Dikke Prins, ik helaas niet. Hij was ooit een talentvolle middenvelder van de mooiste club van Nederland: Vitesse Arnhem. 

Voordat ik jou hoor nuilen dat de Graafschap zoveel mooier is, of dat wij geen Europees voetbal spelen zoals de top 3 van de Eredivisie. Vitesse blijft de mooiste. Maar wat heeft dat nou met mij te maken hoor ik je al denken. Nou zoals de titel zegt, ik houd van scoren… En bier drinken

Het ene vind ik vaker bij Booosters dan de ander.

Ik ben namelijk enorme fan van beide clubs. Momenteel scoort Vites wel iets minder, maar gelukkig kan ik dat mooi doen bij Booosters. Bier drinken lijkt mij, naast de vrijdagmiddag, niet heel verstandig. Ik kan dit natuurlijk ook fout hebben, wie weet ben ik dan wel heel creatief.

In ieder geval, Theo en ik. Hij scoort met voetbal, ik met online marketing. Hij zit teleurgesteld naar Kozakken boys – Vitesse te kijken, ik ook. Hij houdt van een biertje op zijn tijd, ik ook. Maar wat zijn nou onze verschillen. Nou ik ben niet echt begaafd met mijn voeten, Theo niet met online marketing. Theo is ook bijna 2x mijn leeftijd. Ik sport 4x in de week en het lijkt erop dat hij dat (in ieder geval) iets minder doet. Genoeg verschillen dus. 

Nog even een korte samenvatting over de jonge Theo Janssen van de online marketing. Ik ben Damian, geboren in 2000. Mijn liefde voor Vitesse komt omdat ik stiekem een import Achterhoeker ben. Ik sta bij Booosters ook een beetje bekend als de Gen Z persoon, omdat ik natuurlijk nog zo jeugdig ben. Daarnaast ben ik ook parttime nerd, want gamen, films en lego zijn (naast mijn vriendin) dingen waar ik van houd. Mijn favoriete bierbrouwerij is brouwerij Durs uit Arnhem. 

Denk je nou, ‘’deze wijsneus mag mij wel een keertje helpen met mijn online marketing’’.

Stuur een mail naar [email protected]. Natuurlijk mag je ook altijd bellen naar (0314)-763 683! Ooh en trouwens, wil je echt weten wie Theo Janssen is? Klik dan hier, deze keer is het de juiste link 😉