Ga naar de inhoud
Maurice Brandse
Maurice Brandse

“Dikke mannen en pizza reclames - i’m lovin’ it”

Maurice Brandse

Online Marketeer

Hoi, ik ben Maurice! Ik val maar gelijk met de deur in huis – Ik houd van dikke mannen in tenues die achter een bal aan rennen ;). Nee, ik ben niet verliefd, maar ik vind American Football gewoon helemaal te gek. Mijn vrouw, Moniek, snapt er helemaal niets van. Ik hoor haar gewoon denken: “Hoe kan je nou op zondagavond, 3 uur lang naar een sport kijken waarbij brede volwassen mannen elkaar te lijf gaan en waarbij je meer dan de helft van de tijd pizza reclames kijkt”. Heel eerlijk, ik begrijp haar wel en toch blijf ik kijken. Hoe dat komt? Tom Brady!

Tom Brady is de quarterback van de Tampa Bay Buccaneers. Hoog bejaard (45 jaar) in een sport waar, naast een hoop brede mannen, ook veel atleten rondlopen. The GOAT (The Greatest Of All Time) heeft een ongelooflijke passie voor zijn sport. Iets wat ik erg bewonder. De passie die hij heeft voor American Football heb ik voor data.

Een dag niet gemeten, is een dag vol aannames… of ging dat spreekwoord toch anders?

Samen met “Arthur The GOAT” (mijn collega) proberen we het resultaat van de klant zo inzichtelijk mogelijk te maken. Transparantie vinden wij bij Booosters namelijk super belangrijk. Op de eerste plaats voor de klant, maar het verschaft ook ons veel duidelijkheid en lering.

Wat moet je verder nog van mij weten?

Ik woon in Lichtenvoorde, heb een prachtige dochter. Ik vind de Zwarte Cross en het plaatselijke bloemencorso niet zo veel aan(knipoog). Daar heb ik een goede reden voor: ik ben namelijk import. Verder houd ik van wielrennen en dan vooral het klimwerk… een beetje jammer dat alles hier vlak is. Kleinigheidje houd je toch! Verder ben ik super happy bij Booosters en mocht ik ooit een keertje met je als klant in gesprek komen en te technisch worden, zeg het me dan effe. Soms dwaal ik door mijn enthousiasme wel eens af :).