Ga naar de inhoud
Niels Berendsen
Niels Berendsen

“The beauty and the beast van Booosters (Disney-fan alert).”

Niels Berendsen

Online Marketeer

Ingrediënten

Traantjes bij (emotionele) films / series, bestaat voor 90% uit eiwit, voor het ontbijt heb ik al ontbeten (think about it), ex-buurman van collega Calvin, tikt net niet alle boxen aan van ADHD, Spotify-lijst staat vol met 90’s hip-hop, rock, 2pac, Eminem en alle liedjes van Disney en vergeet gemiddeld 7x per jaar de sleutel uit zijn voordeur te halen.

5 jaar geleden reed ik van werk naar huis en kwam ik (in die tijd) buurman Calvin tegen. Ik deed mijn raam omlaag voor een casual burenpraatje:

Leer je nog wel genoeg?
Calvin
Managing Partner

En 4 maanden later… werkte ik bij Booosters. Het mooiste aan werken bij Booosters? De groei, flexibiliteit en ruimte krijgen om te doen waar ik écht blij van word: samen met klanten kijken hoe we in het hele online marketinglandschap online groei realiseren. Vervolgens werk ik dit uit aan de hand van een plan van aanpak, terwijl ik mijn favoriete liedjes zing (graag gedaan collega’s en wereld).

Ik woon samen met mijn prachtige vriendin Kowsar en mijn 100 eieren in het mooie Achterhoekse dorp Silvolde (adres zal ik nooit delen, want zie verhaal bovenaan).