Ga naar de inhoud
Wessel Arink
Wessel Arink

“Karaoke-fan en dé SEO-held met grote ambities.”

Wessel Arink

Online Marketeer

Hello! My name is Wessel. Een medewerker van Booosters die online marketing heel erg leuk vindt. Naast online marketing werkzaamheden vind ik het ook heel erg leuk om tafeltennis te spelen. Rond de tafel met het hele team vind ik minder leuk. De aanval wordt dan standaard geopend op mij en deze zijn niet te verdedigen. Oke.. ik dwaal een beetje af.

Nu een beetje meer achtergrond informatie over de persoon Wessel.

Ik woon in de stad Groenlo (ja, we hebben stadsrechten en daarom een stad) samen met Sietske. In mijn vorige leven (zo’n 10 jaar geleden) heb ik hoog gevoetbald bij de plaatselijke sportvereniging. Helaas door bepaalde omstandigheden (bier, eten en blessures) zijn die ambities snel de prullenbak ingegaan. Op dit moment voetbal ik in een vriendenteam. Mijn positie is hangend op linksbuiten. En omdat ik nooit terug verdedig en mijn man vaak laat lopen, hebben ze besloten om mij niet meer op het middenveld te zetten. Een middenvelder moet namelijk ook af en toe verdedigen.

Voor de rest ben ik een jongen die geniet van het leven en alle kleine dingen eromheen. Ik plan vaak weekenden weg en vind het heerlijk om in het zonnetje op het terras een biertje te drinken. Helaas (of niet) blijft het vaak niet bij 1 biertje, maar dat is een ander verhaal..

#durftedelen #somsteveel

Ons motto is #durftedelen, maar soms kan dit ook teveel zijn. Ik heb nogal de neiging om alle details te vertellen over de gebeurtenissen op vriendenweekend. Dit is soms niet handig, want het kan een tijd tegen je worden gebruikt. #durftedelen #somsteveel zou dus eigenlijk moeten zijn #durftedelen #kanwelmaargeendetails.

Hier ga ik van stralen

Ik durf wel te zeggen dat ik enthousiast wordt van alles wat met online marketing te maken heeft. Als we horen dat we een nieuwe klant krijgen, dan open ik gelijk onze tools om te kijken hoe de klant ervoor staat en waar kansen liggen. Deze mindset neem ik ook mee in mijn dagelijkse leven. 

Nog een laatste dingetje…

Nou, door het lezen van de ‘over Wessel’ pagina ben je een stuk wijzer geworden (over mij), maar 1 ding heb ik nog niet verteld. Ik ben namelijk gek op karaoke. Dit is best wel bijzonder. Dan hoor ik je denken, hoezo is dat bijzonder? Ik kan eigenlijk helemaal niet zingen. Toch is mijn droom om te zingen in de Amsterdam Arena (Ajax till i die). Niet alleen zingen, maar dat mensen ook daadwerkelijk klappen als je klaar bent met zingen en dat ze oprecht ontroerd zijn door mijn stem. 

Maar de werkelijkheid is:

‘Wessel is thuis aan het werk’

  • Wessel: “I wanna know what love is, I want you to show me.” 🎶🎶
  • Sietske: “Wessel, nou is het klaar.”
  • Wessel: “Ok.”