Ga naar de inhoud

Wij zoeken een Medior Online Marketeer

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw (online marketing)carrière? Wil jij… STOP! ❌

We durven te wedden dat je deze tekst al eens gelezen hebt. Het is een vrij standaard begin van een vacature tekst. En wees eerlijk, niemand wordt enthousiast van standaard. Onze online marketeers weten dit maar al te goed en zijn gedreven om met Booosters for jobs – het broertje van Booosters die momenteel een flinke groeispurt doormaakt – arbeidscommunicatie te optimaliseren.

De ambities van onze Booosterscollega’s is van groot belang. Wij bij Booosters geloven in ‘elke dag een beetje beter’. Stap voor stap op weg naar meer resultaat voor onze klanten en het ontwikkelen van het talent van onze Booosterscollega’s. Niet hoe meer uren/klanten, hoe beter. Maar hoe beter de kwaliteit, hoe meer tevreden klanten en collega’s. 

Kwaliteit en werkgeluk staat bij ons bovenaan. Samen met onze Booosterscollega’s verbeteren we constant onze kwaliteit. Dat doen wij door iedereen haar eigen sterkte en interesse te laten ontwikkelen. Jouw persoonlijk ontwikkeling staat centraal aan wat jij wil leren en in wil groeien.

Gedreven in resultaat en ambities?

Elke dag een beetje beter. Dat is waar we het voor doen. Stap voor stap op weg naar meer resultaat voor onze klanten. Daar zijn we op gebrand. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar het kan. We zijn een hecht team, waar letterlijk élk (maar dan ook echt élk) onderwerp op tafel komt. 

Natuurlijk hebben we ook ambities. Het grootste online marketingbureau in Nederland worden hoort daar zeker weten niet bij. Onze ambities bevatten niet het woord groter, maar juist het woord beter. Geen campagnes laten draaien, om het laten draaien. Niet uren maken, om de uren maar vol te krijgen. Ook als het niet mogelijk is of niet goed gaat, breng jij aan de klant het ‘slechte nieuws’ en kijkt samen met de klant naar nieuwe ideeën en oplossingen. 

Elke dag een beetje beter: Beter voor de klant, beter voor onze collega’s, beter voor het bedrijf

Werkgeluk is het meest belangrijk binnen Booosters!

Als Booostersboy of -girl deel je jouw kennis

Onze kennis in online marketing mixen we met de kennis van een ondernemer over zijn bedrijf, product of dienst. Deze brainstormsessies doen we regelmatig op locatie bij onze klanten. De kennis die jij krijgt vanuit de klant deel je natuurlijk ook met collega’s, net zoals onze collega’s hun kennis ook met jou delen. Ja, alle clichés zijn waar: “alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, “Samen weet je meer dan alleen” en “ 1 en 1 is 3 bij Booosters” (see what we did there? 3 o’s ;-).

Wijze tekst op Booosters tegeltje

Jij als toekomstige Booosterscollega:

 • Bij voorkeur, een HBO opleiding afgerond.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Online Marketeer.
 • Kennis van de bekende online marketing platformen zoals Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn en vul de rest zelf maar in ;).
 • Wireframes maken en uitwerken.
 • Navigatiestructuren uitwerken.
 • Kan zelfstandig klanten managen en weet precies wat klanten nodig hebben om hen online te laten groeien.

Zie jij deze taken als eenvoudig en doe jij dit nu al met twee vingers in de neus? Bekijk dan onze vacature:

Online Marketing Adviseur.

Werken bij Booosters betekent:

 • 10% van je werktijd besteden aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een opleidingsbudget t.w.v. één bruto maandsalaris per jaar.
 • Een snelle laptop (team Apple of Microsoft?).
 • Een pensioenregeling die we samen betalen.
 • Werkplezier en talentgericht werken stipt op #1.
 • Wij sturen NIET op facturabiliteit. (Dit is echt geen grap, dit is werkelijkheid! Vraag het maar na aan de Booostersboys en -girls).
 • Twee keer per jaar een groot bedrijfsuitje. De FeCo bestaat uit collega’s die elkaar telkens proberen af te troeven. De lat ligt nu behoorlijk hoog door het vorige uitje, waarbij er werd gelasergamed op kantoor.
 • Naast je te gekke Booosterscollega’s, krijg je ook nog 15 andere collega’s cadeau! Wij hebben namelijk een hechte familieband met onze broertjes en zusjes van Get the Cake en MRKTNG.nl.
 • Één van je meest oncharmante foto’s op onze wall of fame.
 • Dagelijks ingemaakt worden met tafeltennis door onze tafeltennistalenten. 
 • Altijd (maar dan ook écht altijd) op de 20ste van de maand voor 08.30 uur je salaris op de rekening!
 • Maandelijks een VrijMiBorrel XL. Dit betekent een kennis uurtje om 15.00 uur en daarna in de kroeg een paar borrels drinken. 
#durftedelen op koffiekopje

Wij geloven heilig in talentgericht werken. Sterker nog: werkgeluk is het meest belangrijk binnen Booosters! Niet gek dat we ons hier afgelopen jaren volledig op hebben gefocust. Onlangs hebben we samen met alle collega’s een 1,5-jarig traject afgerond met een extern bureau omtrent werkgeluk.

Solliciteren? Wij noemen het liever kennismaken, bijkletsen en kijken of we elkaar verder kunnen helpen

Stuur ‘gewoon’ een mailtje naar [email protected]. Daar hoef je geen CV of motivatie aan toe te voegen (duurt lang, komt later wel). Natuurlijk mag je ook een belletje of appje sturen naar 06 28347453. Hopelijk tot snel!