Ga naar de inhoud

Wij zoeken een Online Marketing Adviseur

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Online Marketing Adviseur; een klant owner of een chief customer. De exacte functietitel valt nog over te discussieren, misschien weet jij wel dé naam voor jouw eigen functie! Volgens ons doet die functietitel er ook niet zoveel toe trouwens. We zoeken iemand die enthousiast wordt om hét aanspreekpunt van (een aantal van) onze klanten te zijn. Overigens zou een beetje verstand van online marketing niet gek zijn ;-). Jij helpt ‘jouw klanten’ met het maken van lange termijn plannen, het behalen van hun marketing- en daarbij ook businessdoelen en je zorgt ervoor dat verwachtingen worden overtroffen.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Alle projecten pak je op met je collega’s. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme: Contentmarketing, SEO of SEA. Jij bent zowel hun vraagbaak en die van de klant. Jij kunt op jouw beurt dan weer terecht bij Managing Partner Calvin. Hij is eindverantwoordelijk voor zowel de klanten als het team. Waag het alleen niet om hem manager of baas te noemen…

Gedreven in resultaat en advies?

24/7 adviseren en delegeren past niet bij jou, het online marketing vak vind jij namelijk veel te leuk! Als onderdeel van het team draai jij daarom ook aan de knoppen. Op welk vlak van digital marketing jij aan de slag gaat bepalen we samen, met de focus op jouw interesses!

Super tof, al zeggen we dat zelf! Niet alleen vanwege de mooie klanten en leuke uitdagingen. Jouw collega’s ondernemen regelmatig, zowel binnen als buiten werktijd, leuke dingen met elkaar. Jij bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten (of niet).

Volgens ons speelt werkplezier de hoofdrol binnen een gezonde en vrolijke organisatie!

Toekomstige Booosterscollega:

 • Jij hebt, bij voorkeur, een HBO opleiding afgerond.
 • Jij hebt een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke, adviserende rol.
 • Jij bent doel- en resultaatgericht. Jij kickt op het overtreffen van de doelen van de klant!
 • Adviseren is jouw ding. Een pittige discussie (op online marketing gebied) ga jij niet snel uit de weg.
 • Jouw collega’s managen hun eigen projecten. Wel ben jij degene die de klant op de hoogte houdt van de planning, de voortgang, het budget, etc. Projectmanagement skills komen hier dus zeker wel van pas.
 • Jij kunt over alle aspecten van digital marketing meepraten. Geen zorgen: specialistische kennis is aanwezig in het team. We zoeken juist iemand met een helikopterview die het grotere plaatje voor ogen houdt.

Werken bij Booosters is:

 • Een fulltime baan tussen 32 en 40 uur.
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je een ontwikkelbudget t.w.v. één bruto maandsalaris per jaar.
 • 10% van je werktijd besteed je aan persoonlijke ontwikkeling.
 • Veel aandacht voor werkplezier en talentgericht werken. Iedereen doet (zoveel mogelijk) wat ‘ie leuk vindt’ en ‘goed’ kan.
 • Werken bij een bureau waar ze gegarandeerd NIET sturen op facturabiliteit. (Dit is echt geen grap, dit is werkelijkheid! Vraag het maar na aan de Booostersboys en -girls)
 • Naast je Booosterscollega’s, krijg je nog zo’n 15 collega’s cadeau. Zij werken bij één van de ‘broertjes’ van Booosters. Allemaal bedrijven op het gebied van marketing en communicatie.
 • Dagelijks fanatieke potjes tafeltennis.
 • Elke laatste vrijdag van de maand is er de Vrijmiborrel XL. Dat betekent kennisdelen en borrelen buiten de deur.
 • Naast de maandelijkse borrels, mag je ook rekenen op andere (internationale) uitjes!
#durftedelen op koffiekopje

Wij geloven heilig in talentgericht werken. Sterker nog: Volgens ons speelt werkplezier de hoofdrol binnen een gezonde organisatie! Niet gek dat we ons hier afgelopen 1,5 jaar volledig op hebben gefocust. Onlangs hebben we samen met alle collega’s een 1,5-jarig traject afgerond met een extern bureau omtrent werkgeluk.

Kennismaken? Bel, app of mail naar Calvin.

Ik hoor graag van je!
Je kan mij bereiken via [email protected] of via 06 28347453