Ga naar de inhoud
Dafne Willems
Dafne Willems

“Val zeven keer (en neem een korte pauze), sta acht keer op ​​💪 ”

Dafne Willems

Grafische Content Marketeer

Beeld het je even in: voor het eerst in 6 jaar ga je weer een keertje op kennismakingsgesprek bij een super leuk bedrijf. Het zonnetje schijnt en vol optimisme stap je je auto uit… en dan struikel je over he-le-maal niets en maak je een val van epische proporties. Auw! Ja hoor, daar lig je. En nu?

…Pleister erop en doorrrr! Hé hoi, ik ben Dafne, en naast ongeplande bloeddonaties aan parkeerplaatsen houd ik mij ook graag bezig met het creëren van visuele impact. Zelfs als dat betekent dat ik mijn entree moet maken met een knal – letterlijk dus! (Oké, oké, genoeg woordgrappen over mijn valpartij… for now.)

Geboren en getogen in het mooie dorp Diem (Didam) wist ik al vanaf kinds af aan dat ik later dierenarts wilde worden. Uh, wacht even. Dierenarts? Jazeker! Mijn eerste liefdes waren namelijk mijn honden en ik wilde niets liever dan alle gewonde beesten helpen. Eén probleem: mijn zwakke maag was daar geen voorstander van. Toen toch maar de switch gemaakt naar mijn andere grote liefde: visual design. Mijn carrière als creatieveling begon in MS Paint op de familie PC met Windows 95. Tegenwoordig geef ik de voorkeur aan het Adobe-pakket op mijn Mac en werk ik het liefst met vectoren, maar ben ik nog steeds pixel perfect!

Denker, doener, dromer 💭

Ik doe niet graag aan hokjesdenken – iedereen is anders en dat is maar goed ook! – maar ik vind mezelf toch een echte dromer. Iemand met een grote fantasie die overal verhaal gaat halen, zodat ik alles vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken. Absoluut geen planner, en meestal heb ik eventjes de tijd nodig om na te denken en dingen te verwerken. Dan zet ik de koptelefoon op en doe ik mijn ding: lekker creatief bezig zijn terwijl ik naar een fout nummertje luister (mijn muzieksmaak is ‘alles en nog wat’, zolang het maar een beat heeft). ‘Onze stille kracht’, hoor ik vaak. Dat vind ik ook wel weer iets hebben!

Vroom vroom 🚗

Mijn perfecte zondag = samen met mijn katten (ja ja, honden- én kattenmens!) lekker op de bank snoozen, kijkend hoe Max Verstappen rondjes rijdt. Ik heb helaas niet zoveel met voetbal of tafeltennis (wanneer komt er een kartbaan op kantoor, @Calvin?!), maar voor Formule 1 mag je me altijd wakker maken. Zelf race ik ook graag – maar dan wel met een gamecontroller. Gillend vrienden verslaan met een potje Mario Kart is altijd een good time!

Oké, nu maar weer verder gaan met de wetten van de zwaartekracht tarten en mooie beelden maken. Kom gerust ook een keertje binnenvallen bij mij!