Ga naar de inhoud

Content marketing draagt bij aan
online succes

Content is overal. Teksten, banners, video’s en ga zo maar door. Het is veel. Zo veel, dat er een grote kans bestaat dat jouw potentiële klanten verder scrollen of wegklikken, zonder jouw boodschap te zien en de door jou gewenste actie uit te voeren. Dat is zonde van de gemaakte kosten en de door jou geleverde inspanningen. Dat niet alleen. Het staat online succes van jouw bedrijf in de weg.

Met sterke, waardevolle content overtuig je potentiële klanten. Dit leidt tot meer klikken en conversies. Zo helpt content marketing met het behalen van jouw online doelstellingen.

Contentcreatie gaat hand in hand met de websites Genootschap Onze Taal en synoniemen.net. Dit zijn onze grote liefdes. We kunnen niet zonder.
Kim, Kicky & Anna
Content Marketeers

Geweldige content? Geweldige online resultaten!

Content marketing is een cruciaal onderdeel van online marketingcampagnes en zoekmachine optimalisatie en daarmee van online groei. Wanneer content effectief wordt ingezet voor online marketingcampagnes en optimaal aansluit bij jouw doelgroep(en), zet dit aan tot de actie.

Met een open en nieuwsgierige houding luisteren we naar jouw verhaal: wat is jouw product en/of dienst, wie is je doelgroep en waar zijn die mensen naar op zoek? We duiken samen in de belevingswereld van jouw potentiële klanten. Deze informatie, aangevuld met onze kennis, gebruiken we als rode draad voor het creëren van content. Denk hierbij aan advertentieteksten, SEO-teksten en banners.

Wij creëren creatieve content die de juiste snaar bij jouw doelgroep(en) raakt.

Online marketeer Bernie wijst één van de fases aan in de klantreis (Google See-Think-Do-Care)

Activerende content voor iedere fase van de klantreis

Van oriëntatie tot aankoop: een potentiële klant doorloopt vele stappen voor diegene daadwerkelijk overgaat tot aanschaf van een product of dienst. Tijdens iedere stap van deze klantreis, is het van doorslaggevend belang dat een potentiële klant relevante content ziet waar op dat moment behoefte naar is.

We denken daar samen met jou over na en adviseren je daarover. Niet één keer, maar continu. Komt de content die we voor de online marketingcampagnes en zoekmachinevriendelijke teksten gebruiken nog overeen met hetgeen waar jouw doelgroep naar op zoek is? Aan de hand van verzamelde data kunnen we daar onderbouwde uitspraken over doen en blijven optimaliseren.

Lees meer over onze werkwijze

Daarom wil je een content marketing Booost

  • Sterke, waardevolle content draagt onherroepelijk bij aan het realiseren van jouw online groeidoelstellingen.
  • We creëren niet alleen content voor online marketingcampagnes, maar ook content die toegespitst is op een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google (SEO).
  • Méér klikken en conversies van relevante bezoekers.
  • Dynamische banners die in ‘t oog springen bij jouw doelgroep. Daar gebruiken we de tool Creatopy & Adobe Creative voor.
  • #durftedelen: we geven je ook praktische contentadviezen waar jij zelf mee aan de slag kunt.
  • Elke dag een beetje beter: we blijven alle content optimaliseren op basis van data.

Maak kennis met onze content marketeers

De knappe koppen achter de overtuigende copy en converterende banners.