Ga naar de inhoud

#durftedelen is een gevoel

En gevoel kent geen taal

Eerlijkheid, openheid en transparantie: dat is wat wij #durftedelen noemen. Wekenlang is er over nagedacht hoe wij #durftedelen moeten omschrijven en hebben we verschillende verhalen geschreven over wat #durftedelen precies inhoudt. Na vele wollige verhaaltjes zijn we tot de conclusie gekomen dat het omschrijven van #durftedelen onmogelijk is! Het is een gevoel, een ervaring die je moet meemaken. Al onze Booosterscollega’s hebben toch een poging gedaan om het #durftedelen gevoel op papier te zetten. Hieronder lees je dat iedereen dit gevoel anders omschrijft.

 

Durf actie te nemen, durf initiatief te tonen en durf kwetsbaar te zijn.
Deel door eerlijk te zijn, deel door transparant te zijn, deel door open te zijn.
#durftedelen

#durftedelen bracht mij bij Booosters.

Nee, in het eerste gesprek met Carianne wist ik dit niet, zelfs niet bij het tweede gesprek met Gerard en een derde gesprek met Calvin. Al deze gesprekken vonden plaats omdat ik niet geloofde wat nou precies de reden was dat ik bij Booosters pas.

Pas nu, tijdens het gesprek over hoe #durftedelen op deze pagina terug moet komen, realiseer ik mij dit bewust. Het gevoel dat ik bij Booosters pas, dat wist Gerard vanaf moment 1. Nu weet ik het ook, het is namelijk een gevoel. Geen vraag over wat ik kan, wat voor werkervaring ik heb en of ik wel de competenties heb om te beginnen bij Booosters. 

Alles kun je leren, zolang je actie onderneemt, initiatief toont en graag wilt! Maar het #durftedelen gevoel, dat is wie je bent, hoe je karakter in elkaar steekt en daar word je mee geboren en naar gevormd en dat is een aanwinst wat je niet kunt aanleren. 

 

#durftedelen is het delen met mijn Booosterscollega’s.

Het gaat dan natuurlijk niet alleen over het delen van lekkere koekjes of snoepjes, maar juist persoonlijke dingen. De openheid naar elkaar toe is voor mij een van de belangrijkste punten binnen #durftedelen. Ik kan letterlijk al mijn diepgewortelde verhalen kwijt, zonder dat iemand daar onbegrip voor heeft. 

Maar ook naar klanten toe durf ik te delen. Net dat stapje extra maakt mijn werk bij Booosters leuk! Meedenken aan nieuwe ideeën voor klanten en zo dat ene beetje extra’s toevoegen. Niet het “U vraagt, wij draaien” maar juist het “Goed idee, en als we dit nog extra doen dan?!” Dat maakt mijn werk zoveel leuker!

#durftedelen laat mij geloven in de wederkerigheid van delen.

Zonder dat ik mij direct zorgen moet maken over een akkoord op de offerte of de betaling van een factuur, dus zonder concrete overeenkomst, schets ik een strategie en maak ik een advies voor jouw bedrijf!

Wij geloven dus in de wederkerigheid van delen. Deze vrijheid maakt dat ik eerlijk en transparant kan handelen. Ik ben geen verkoper met een target. Ik deel “gewoon” mijn kennis, neem bedrijven mee in #durftedelen en probeer daar bedrijven mee te enthousiasmeren.

#durftedelen betekent altijd tijd voor elkaar om kennis te delen.

Samen sta je sterker: een echte cliché, maar zeker waar! Kennis delen is dé basis van #durftedelen. Nooit te druk, altijd bezig met elkaar verbeteren en nooit schaamte als je iets niet weet: dat zijn mijn Booosterscollega’s.

Zélfs eerst klaarstaan voor anderen en dan pas hun eigen. Door mijn eerlijkheid naar de klant stonden collega’s direct klaar om te helpen . Eerlijkheid dat het opgestelde doel niet gehaald is. Deze eerlijkheid creëert vertrouwen en wederzijdse transparantie. Ik heb mogen ervaren dat dit klantrelatie verbetert!

#durftedelen staat voor mij centraal in ieder gesprek.

Door écht te delen wat je doet en waarom je het op die manier doet, krijgt een gesprek een hele andere betekenis. Stel je kwetsbaar op en wees open en eerlijk over je intenties. Enkel dan weet je van elkaar waar je staat en heen wilt, maar ook waar je naartoe kunt als je dit samen doet. 

Of dit gesprek nu is met een klant of met een collega, door oprecht te delen en transparant te zijn kom je (samen) veel verder. Deel je gevoel, deel je kennis, deel je inzichten en deel het succes wat je samen hebt bereikt.

#durftedelen maakt dat ik constant opensta voor perspectieven en ideeën.

Ken je de uitspraak ‘als alle muizen samenspannen, verplaatsen ze samen de olifant’? Als je de nadruk legt op samen groeien en bloeien, kom je verder. Ik ben ervan overtuigd dat je samen kunt bereiken door openheid, eerlijkheid en door wederkerigheid. En door open te staan voor elkaars verschillende perspectieven en ideeën. Op die manier kijk je niet alleen goed terug op het eindresultaat, maar ook op de weg er naar toe. Dat is voor mij #durftedelen.

#durftedelen betekent voor mij het vertrouwen krijgen van klanten om innovaties te testen

Als echte fan van data duik ik graag in vele ontwikkelingen en innovaties omtrent online marketing. Deze kennis deel ik graag met mijn collega’s. Hiermee wil ik ze het vertrouwen geven dat data voor iedereen (die interesse heeft) te begrijpen is. Het grootste deel in data kunnen onze Online Marketeer zelf fixen, iedereen kan het gewoon.

#durftedelen zorgt ervoor dat onze klanten vertrouwen hebben in onze expertise en dat ze weten dat wij verstand hebben van zaken. Innovaties mogen we testen in reallife cases bij klanten. Vallen de resultaten na testen toch tegen? Geen zorgen, wij dragen de lasten! Want ja, door innovaties krijgen wij steeds meer kennis. Dat is waar het om gaat, elke dag een beetje beter! Ook al werkt het niet direct, we gaan door totdat we een oplossing hebben gevonden wat werkt voor onze klant en wij (en de klant) beter van wordt. 

#durftedelen heeft mij een gelukkiger persoon gemaakt.

Ik heb nooit moeite gehad met het delen van persoonlijke dingen. Met de mensen in mijn nabije omgeving deel ik snel dingen waarvan sommige mensen zouden denken “Dat houd ik lekker voor mezelf”. Tegen mijn collega’s ben ik ook heel open en dat heeft mij al veel gebracht.

Ik #durftedelen wat er in me omgaat, hoe ik over dingen denk en waar ik tegenaan loop. Door te delen krijg ik feedback en tips. Door mijn openheid over persoonlijke dingen heb ik veel over mezelf geleerd, me kunnen verbeteren waar ik dat nodig heb. Dat maakt mij gelukkiger!

#durftedelen heeft voor mij alles te maken met je kwetsbaar opstellen.

Om open te zijn over wat je bezighoudt, waar je energie van krijgt, waar je over twijfelt en ook wat je moeilijk vindt. Uit ervaring weet ik dat dit hele mooie, waardevolle gesprekken en een fijn gevoel oplevert. En dat dit niet alleen voor privégesprekken geldt, maar ook voor zakelijke gesprekken, heb ik hier bij Booosters ervaren. Ook dan brengt #durftedelen je (juist!) verder. Een gevoel delen met elkaar is altijd win-win.

Gaat niet alleen over werkinhoudelijk, maar juist ook over ‘de mens’.

Maak kennis met de Booosters-chiefs

De perfecte combi van creatief gestuiter, eerlijk online marketingadvies en financieel beheer.