Ga naar de inhoud

Bereik je doelgroep op hun favoriete social mediakanaal

13,7 miljoen Nederlanders zijn actief op één of meerdere social mediakanalen. Daar zit jouw doelgroep ook tussen. Dat maakt het adverteren op social media zeer interessant. De vele target-, advertentie- en optimalisatie mogelijkheden die de platforms bieden, maken het nog véél aantrekkelijker.

Door hier slim gebruik van te maken, zijn we in staat om jouw online doelstellingen te behalen.

 

Online marketeer Bernie bezig met het opzetten en beheren van social media advertisingcampagnes

Zoveel mensen, zoveel social mediakanalen

Op welk social mediaplatform bevindt jouw doelgroep zich? Dat zoeken we samen uit. We combineren de kennis die jij bezit over je doelgroep samen met de kennis die wij bezitten over het gebruik van social media. Vervolgens gaan we aan de slag met doelgerichte social campagnes op (één of meerdere van) de volgende platforms:

 • Facebook.
 • Instagram.
 • LinkedIn.
 • Pinterest.
 • Snapchat.
 • TikTok.

Lees hier onze werkwijze

Specifieke targeting om iedere  doelgroep te bereiken

Social media advertising is bij geschikt om verschillende doelgroepen te bereiken. We onderzoeken wie jouw doelgroep is. Denk hierbij aan leeftijd, hun locatie en hun interesses. Aan de hand daarvan zijn we via social media in staat om hen te bereiken met een relevante advertentie.

De échte toegevoegde waarde van social media advertising zijn de slimme meet- en targettechnieken. Zo is het mogelijk om mensen uit jouw doelgroep die al eens interesse hebben getoond (het kijken van jouw video, een klik naar jouw website), opnieuw te bereiken met relevante content! Een grotere kans om jouw doelgroep te bereiken, is er niet.

Machine learning & algoritmen

Het doel om meer volgers te krijgen, de merkbekendheid te verhogen en/of potentiële klanten naar kopers te converteren, krijgt op social media hulp van machine learning. Social mediacampagnes genereren veel data over jouw doelgroep. Deze data maken we met slimme technieken inzichtelijk. Bovendien koppelen we data over jouw doelgroep(en) met andere platforms, zoals Google Analytics.

Vervolgens is het tijd om met alle data die we verzameld hebben, gebruik te maken van machine learning van social mediaplatforms. Met deze data hebben we de mogelijkheid om voor een soortgelijke doelgroep een relevante advertentie over jouw product of dienst te laten zien. Zo laten we machine learning voor ons werken en behalen we jouw doelen.

 

 

Je kunt niet altijd zes gooien, maar met doelgericht adverteren op social media is die kans wel een héél stuk groter.
Bernie
Online Marketeer

Daarom wil je een social media advertising Booost

 • Tekstuele en visuele content waar jouw doelgroep niet omheen kan. Zo realiseren we jouw doelstellingen.
 • Een grotere naamsbekendheid bij jouw doelgroep.
 • Onze online marketeers creëren niet alleen inzicht in alle verzamelde data, maar laten social mediaplatforms slim voor je werken dankzij machine learning.
 • De speld in de hooiberg vinden door slim te targeten op een specifieke doelgroep.
 • #durftedelen: we geven ook graag advies over hoe je eigen social mediacampagnes op zet. We nemen je mee in de mogelijkheden.
 • Elke dag een beetje beter: social media staan nooit stil. We blijven daarom constant optimaliseren op basis van data.
Door eerst meer bekendheid te geven voor Wassink installatie aan de doelgroep, waarna iedereen Wassink installatie kende en daarna ervoor gezorgd dat dit technisch personeel ook wist wáárom Wassink het bedrijf is waar zij moeten werken. Dit resulteerde in het feit dat Wassink 12 nieuwe collega’s heeft mogen verwelkomen. Alle vacatures waren daarmee vervuld!
+12
nieuwe technische collega's
Behaald in minder dan een jaar tijd.

Maak kennis met onze online marketeers

De slimmeriken die elk naadje van de sociale kous weten.