Ga naar de inhoud
Anna Jagers
Anna Jagers

“Ik ben gek op schrijven. Het liefst ontrafel ik een technisch complex onderwerp die ik vervolgens omtover tot een duidelijke en begrijpelijke tekst. ”

Anna Jagers

Content Marketeer

Heyhallo, ik ben Anna. Laten we kennismaken! 

Als klein meisje wist ik al dat ik later wilde uitblinken in schrijven. Rekenen was niet mijn ding, maar toveren met woorden kon ik als de beste. Verhaaltjes schrijven was wat ik het liefst deed. Ook in mijn vrije tijd. Ik hield een dagboek bij en had een schriftje met zelfgemaakte gedichtjes en verhalen. Die passie voor schrijven ben ik nooit uit het oog verloren. Sterker nog, ik heb er mijn werk van gemaakt. Al zijn die verhaaltjes – mede door mijn hbo studie, stages en werkervaring – een stuk serieuzer geworden. 

Het zijn lang niet meer de verhalen over hoe leuk en lief mijn labradoodle Siep is. Nu is het professionele seo-proof websitecontent of een onderscheidend referentieproject. Met verschillende betrokken partijen in gesprek gaan, daarmee een complex onderwerp ontrafelen en omtoveren tot een pakkende en begrijpelijke referentiecase; dat is waar ik in mijn werk onder andere dolgelukkig van word. Bij Booosters mag ik dit elke dag doen. Je kunt je misschien voorstellen dat het kantoor in Doetinchem daardoor mijn happy place is.

 Als supporter niet weglopen als het slecht gaat, maar samen D’RAN. Dat vind ik prachtig.

In Stadion De Vijverberg – het huus van voetbalteam De Graafschap – ben ik om de vrijdag te vinden. Als trotse seizoenkaarthouder kan ik met zekerheid zeggen: dit is de plek waar ik mij thuis voel. Het is de plek waar ik samen met mijn vader – en voetbalmaatje – keihard meezing met ‘t Geet hier spoken’ van Jovink en de Voederbietels. Een flinke plensbui of een gure winteravond weerhouden mij er niet van om de Superboeren aan te moedigen. Zelfs niet als ze voor de zoveelste keer op rij hebben verloren of zelfs degraderen. 

De geweldige mentaliteit die voelbaar is in het hele stadion maakt dat ik me verbonden voel met de Superboeren. Het is vallen en opstaan, optimistisch realistisch blijven en elkaar een hart onder de riem steken.  Als supporter niet weglopen als het slecht gaat, maar samen D’RAN. Dat vind ik prachtig. En als je dan ook nog getrakteerd wordt op een prachtige sfeeractie, kan mijn avond op De Vijverberg niet meer stuk.

Ik weet nog dat we met een teamuitje naar De Graafschap gingen. We kregen een uitgebreide rondleiding en ik was helemaal in mijn element. Een kijkje achter de schermen vond ik heel tof. Toen ik mocht plaatsnemen achter de perstafel lachte ik van oor tot oor zoals je ziet op de foto! 

Waar ik stiekem ook heel trots op ben, is dat de voetbalverhalen binnen team Booosters niet alleen meer gaan over Vitesse, Ajax of NEC. Nu kan ik de Ajacieden af en toe herinneren aan 8 mei 2016. 😉 

 

Vragenrondje!

 1. Welke theatervoorstelling heb je voor het laatst gezien?
  Ik ga het liefst naar cabaretvoorstellingen. Ik heb inmiddels voorstellingen van Daniël Arends, Patrick Laureij, Peter Pannekoek en Ronald Goedemondt gezien. Youp van ‘t Hek staat op de planning. Toneelstukken vind ik ook tof: het toneelstuk over Laura H. heb ik recent nog gezien. 
 2. Als je leest, wat is dan je favoriete leesvoer?
  Het liefst lees ik waargebeurde verhalen en biografieën. Het waargebeurde verhaal over Laura H, geschreven door Thomas Rueb, is mij altijd bijgebleven. Daarnaast duik ik graag in kookboeken. De Kip- en pastabijbel en Oriental Streetfood zijn mijn favorieten.
 3. Welke podcast luister je het liefst?
  Weer een dag, Ik weet je wachtwoord, Napleiten en NOS en 3FM podcast Lang verhaal kort.
 4. Welk gezelschapsspel vind je leuk?
  Beverbende, Bezzerwizzer en Slimste Mens: het bordspel, 1000 bommen & granaten, 30 Seconds
 5. Heb je ooit een prijs gewonnen?
  Tijdens mijn stage op de redactie van indebuurt Doetinchem had ik mijn eigen rubriek: Vrijwilliger van de week. Voor deze rubriek fotografeerde ik een dame die vrijwilligerswerk deed bij een dierenasiel met haar favoriete kat. Deze foto werd door alle indebuurt redacties verkozen tot ‘Foto van de maand’. Daar was ik destijds behoorlijk trots op, want ik had absoluut geen ervaring op het gebied van fotografie. 
 6. Wat is je favoriete serie?
  Mijn favoriete serie is The Office. Daarnaast vind ik reality series zoals Bed & Breakfast, Dream School, We zijn er Bijna! en Married At First Sight fantastische tv.
 7. Als je uit eten gaat, wat kies je dan?
  Ik hou van verrassingen, dus het liefst een verrassingsmenu. De combinatie van ingrediënten waar je zelf in de eerste instantie niet denkt, vind ik een geweldig verrassingselement.
 8. Wat is je kostbaarste bezit?
  Een sieraad dat ik cadeau kreeg van mijn ouders omdat ik mijn hbo-diploma behaalde. 
 9. Welk gerecht maak je het liefst?
  Kipkluifjes met honing, tijm, citroen en knoflook. Daarbij maak ik graag een aardappelgratin en verse spinaziesalade. Een flammkuchen met een lekkere soep is mijn lievelingskorstje op zondag. Omnomnom!