Ga naar de inhoud
Arthur van Goor
Arthur van Goor

“Ik ben altijd op zoek naar dingen die beter, handiger of slimmer kunnen.”

Arthur van Goor

Online Marketeer

Mijn naam is Arthur en woon in Lochem. Ooit begonnen in de horeca en later zelfs opgeleid tot barista. In de loop der jaren heb ik mij in deze branche ook verder kunnen ontwikkelen in de (online) marketing. Dat vakgebied heb ik mij eigen gemaakt in een vroeg stadium van de opkomst van het internet. Welke toen nog voornamelijk gericht was op hotel boekingswebsites en later ook zoekmachine adverteren en social media.

Bij Booosters ben ik gestart omdat het werken aan online marketing voor uiteenlopende klanten het werk interessanter, diverser en uitdagender maakt. Inmiddels heb ik na het afronden van een post-HBO opleiding Digital- en Webanalytics bij MOA/Beeckestijn Business School mij verder gespecialiseerd in data en analytics.

Tegenwoordig houd ik mij voornamelijk bezig met het implementeren en optimaliseren van diverse marketingtools voor onze klanten. Een belangrijke trend is het in eigen beheer nemen van dataopslag (datawarehousing) en combineren van verschillende databronnen voor meer inzicht. Hierin heb ik mij verder ontwikkeld door het leren van JavaScript, Python en BigQuery.

Momenteel heb ik ook nog een nieuwe liefde leren kennen: bierbrouwen.

Wees niet bang, ik zal hiervoor geen carrièreswitch maken. Bij een commerciële bierbrouwerij komen namelijk nogal wat regels kijken. Ik houd het dus bij het drinken van mijn eigen creaties in de privésfeer of met collega’s.