Ga naar de inhoud
Bernie Lammers
Bernie Lammers

“Je kunt niet altijd zes gooien, maar met doelgericht adverteren is die kans wel een héél stuk groter.”

Bernie Lammers

Online Marketing Adviseur

Hi, ik ben Bernie en een van de gelukkige medewerkers binnen Booosters.

Laten we beginnen met de dingen die ik buiten Booosters om doe, welke dagelijkse dingetjes mij gelukkig maken en leuk vind om het persoonlijk te maken; buiten werkinhoudelijke zaken ..

In tegenstelling tot mijn collega Damian (lees: Vitesse supporter) heb ik wél verstand van voetbal en ben ik groot supporter van de mooiste club van Nederland: Ajax Amsterdam. 

In het dagelijks leven ben ik samen met mijn vriendin Lisa woonachtig in de ‘hoofdstad van de Achterhoek’. Als échte bonuspapa van twee hele lieve meiden, Charlie en Ruby, wonen wij sinds kort op het mooie Dichteren. Waar de meeste collega’s van mij iedere dag met de auto komen, stap ik iedere ochtend heerlijk op het fietsje om richting kantoor te gaan.

Als bonuspapa krijg ik van familie en vrienden, maar ook van mijn collega’s regelmatig de vraag of ik mij bemoei met de opvoeding van deze twee meiden. Een beeld zegt altijd meer dan 1000 woorden, toch?

Aangezien je nu toch al op de leukste pagina van de Booosters-website zit, vertel ik je waar ik mij dagelijks mee bezig houd.

Wat ik hier voor terugkrijg?

  • Vragen over mijn werk bij Booosters: “Bernie (of Bernieetje), krijg jij centjes voor het klikken op de muis en de hele dag op de computer te zitten?”.
  • Make-up & opmaak sessies om 07:00 ‘s ochtends, in het weekend..
  • Disney films op repeat op een druilerige zondag.
  • Klinkende appelsap borrels om het weekend in te luiden en many many more..

Hoe cliché het ook klinkt…

In mijn geval is het ook daadwerkelijk zo: Ik geniet iedere dag weer van het werken bij Booosters.

  • Samenwerken binnen Booosters ook écht samenwerken is. Werkzaamheden pakken we samen op omdat je samen altijd meer weet.
  • Persoonlijke ontwikkeling een belangrijke onderwerp is! Niet in je eigen tijd, maar iedere week wordt er (veel) tijd vrijgemaakt om jezelf door te ontwikkelen.

Hoe ik een succesvolle, leerzame week het liefst afsluit? 

Een ongeschreven regel binnen Booosters luidt dat ik samen met mijn collega Wessel de dag afsluit met een potje tafeltennis: ‘om de ballen’. En nee voor de dirty minds onder ons; Het gaat er daarbij niet om wie van de twee zich het meest mannelijk opstelt, maar om de opdracht die staat te wachten voor de verliezer; wie verliest ruimt de pingpong balletjes op, die verspreid liggen door heel de kantine op. Helaas voor Wessel, en gelukkig voor mij, ziet Wessel de laatste tijd de vloer wel heel vaak van dichtbij. 😉