Ga naar de inhoud
Gijs Oosterlee
Gijs Oosterlee

“Duitsland: Een hele nieuwe wereld, maar de koffie smaakt hetzelfde! ”

Gijs Oosterlee

Online Marketing Adviseur

Van de Domstad naar Duitsland: een Sprong over de Grens

Opgegroeid in Utrecht, maar nu al vier jaar wonend in Bocholt. Inderdaad, ik woon in Duitsland, en ja, ik mis af en toe de Utrechtse grachten. Maar geloof me, het is allemaal de moeite waard geweest! De aanleiding voor deze verhuizing over de grens? De liefde kent geen grenzen, toch? Mijn vriendin kreeg een fantastische baan aangeboden, en met het kopen van een huis en de komst van onze twee dochters, gaan we voorlopig nergens heen.

 

Hoe ik in de Online Marketing terecht kwam

Van de sportwereld naar de wereld van online marketing, dat is in een notendop mijn professionele reis. Ik begon mijn carrière op de sportvelden, maar ik ontdekte de wereld van online marketing toen ik op mijn 25ste opnieuw ging studeren. Ik begon met werken in de marketing aan de klantzijde, waar ik veel in contact was met marketingbureaus. Het viel me al snel op dat ik graag de overstap wilde maken naar de bureaukant.

Een Kopje Koffie, Meeten met Jan en Nu… Booosters

Na ervaring bij verschillende bureaus heb ik nu mijn thuis gevonden bij Booosters. Eén kopje koffie met Calvin en ik was verkocht. Oh, en een gesprek met Jan hielp ook zeker ;)! Nu kijk ik ernaar uit om als Online Marketing Adviseur samen met onze klanten en mijn collega’s de beste resultaten te boeken. Net zoals in de sport ga ik altijd voor het hoogst haalbare. En laat ik het niet vergeten: ik ben een echte Ajacied. De maandagochtend na elke overwinning wordt iets om naar uit te kijken met Bernie.

Zo, nu heb je een beetje een beeld van wie ik ben. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en samen met mijn collega’s onze klanten verder te helpen. Maar voordat ik afsluit, een welverdiende shout-out naar ChatGPT. Deze tekst is namelijk mede mogelijk gemaakt door AI :).