Ga naar de inhoud
Kim Nieuwenhuis
Kim Nieuwenhuis

“Een dag niet gezongen, is een dag niet geleefd.”

Kim Nieuwenhuis

Content Marketeer

Hoi én Welkom! Ik ben Kim en nee, geen standaard riedeltje zoals ‘wat doe jij bij Booosters’ en ‘waarom is Booosters zo leuk om bij te werken’. Laten we dit gewoon eens helemaal anders doen en eens beginnen met de vraag wat mijn go-to guilty pleasure film is? Of de vraag of ik een hoeslaken op kan vouwen? (is echt heel moeilijk)

Mijn go-to guilty pleasure films zijn definitely Romcoms: maar wel enkel degene met happy endings (en stiekem nog het liefst met een bepaald thema #winterwonderland). Yes! Ik ben een echte stuiterbal die ‘n zeute wordt bij het kijken van echte Romcoms (geheel zonder schaamte). En wie een hoeslaken net zo strak kan opvouwen als een handdoek: stuur dan een mail naar [email protected] en leer mij dit alsjeblieft!  – Gewoon uit de droogtrommel, oprollen, zo ver mogelijk achterin de kast verstoppen en niet meer naar omkijken: dat is de tactiek die ik telkens weer gebruik #onkunde #stuiterbalzondergeduld? –

kim en vriend

Stilzitten staat niet in mijn woordenboek.

Ohja en natuurlijk uit het prachtige Achterhoekse Grolle, waar bij menig mens nog duidelijk gemaakt moet worden dat Grolle echt een stad is! Hoe ik dan in ‘the big city’ Doetinchem terecht ben gekomen is geheel te danken aan Carianne van MRKTNG.NL. Dé perfecte match met meer doldwaze, leergierige en nieuwsgierige collega’s (zoals ik!). Zoals jullie misschien al lezen spuw ik de woorden zo uit mijn mond op papier (beeldscherm). Beter ook, want als content marketeer zit je niet te wachten op een eeuwenlang durende writer’s block. Gewoon doen, want als je de start niet verlaat, dan haal je de finish nooit!

 

Tjielp Tjielp

En dat zingen? Hmm tsja, of al mijn collega’s daar altijd blij van worden: dat heb ik nooit gevraagd (en kan ik misschien ook beter niet doen?). Maar even heel eerlijk: wie wordt er niet blij van als er standaard een nachtegaaltje op kantoor rondfladdert?