Ga naar de inhoud
Norbert Berns
Norbert Berns

“De dag heeft 24 uur én dan heb je de nacht nog; mailtjes (en facturen) kun je 30/7 door de week heen van mij verwachten.”

Norbert Berns

Mede-eigenaar

Gevonden! De enige Boooster die geen verstand heeft van online marketing

En dat heb ik ook écht niet. Nou ja, na 8 jaar ken je de termen natuurlijk wel en kan ik globaal wel inschatten wat iets doet, maar meer ook niet. Data, dat is dan mijn ding. En om exact te zijn: de financiële data (met exact online). Je hoort me regelmatig roepen om dat ene factuurtje van die ene tool uit Verweggiestanland die aangeschaft is met onze creditcard. Iedereen is dan vol van die tool en ik loop dan die aankoopbon nog weer ergens op te snorren. Ach ja, ieder zijn ding zeg maar.

Creatief, dat ben ik dan wel. Kan wel buiten de lijntjes kleuren of dan toch nog die ene domme vraag stellen die achteraf nog niet eens zo dom was om ons weer wat verder te helpen. En ondanks alle bonnen/facturenstress houden alle (Booosters)collega’s deze man jong met hun grappen, grollen, (weekend)avonturen en levensverhalen. En soms kan ik ze ook nog wat wijze lessen uit mijn verleden met ze delen.

Stiekem best wel een mooi stelletje hoor, die BooostersBoys&Girls van ons. En weet je, eigenlijk ben ik wel
r e t e – t r o t s  op het huidige Booostersteam. Dit had ik niet kunnen dromen toen Gerard en ik 8 jaar geleden bij de notaris zaten om Booosters op te richten. En Booosters kreeg 2,5  jaar later een enorme booost met de komst van onze (huidige) mede-eigenaar én chief wooordgrapjes Calvin.  En de rest is geschiedenis zeg maar. Drie kapiteins op de Booosterboot, en potverdorie, die boot gaat als een speedboot!

Norbert Berns: Mede-eigenaar Booosters

De dag heeft 24 uur én dan heb je de nacht nog

Dat gaat ook wel op voor mij. Ik mag naast de rol van penningmeesterpiet bij Booosters ook nog dezelfde rol vervullen bij onze zusjes Get the Cake en MRKTNG.NL . En ik ben daarnaast ook nog actief in een andere rol voor een maatschappelijke organisatie. Mailtjes (en facturen) kun je 24/7 door de week heen van mij verwachten want soms zit er gewoon 30 uur in een dag.

Nog vrije tijd over dan? Jazeker!

Het winterseizoen is toch wel mijn tijd. En dan niet hier in de Achterhoek, maar ergens in de bergen in Oostenrijk of Frankrijk. In het eerste kwartaal van het jaar ben ik daar regelmatig te vinden. En ja, vanaf daar rollen de factuurtjes er ook gewoon uit en gaat de BTW-aangifte, jaarafsluiting of die salarisverwerking gewoon door, dus wie doet me wat. Na de laatste sneeuw ga ik graag samen met mijn vriendin op pad met onze camper. Lekker relaxen met crocs aan de voetjes op die kleine camping ergens in Nederland of Sauerland, ff laptopje aan om, je raadt het al, dat ene factuurtje nog te maken. Heeerlijk. Vervolgens weer thuis zeuren over dat ik ook een camping ergens wil beginnen in Sauerland of Friesland. Maar ja….dan zit ik alleen maar meer tussen die oude mensen die met hun campertje rond touren… Nee, voorlopig wil ik lekker jong blijven met mijn BooostersCollega’s aan mijn zijde!