Ga naar de inhoud
Timo Gerritsen
Timo Gerritsen

“Elke klik telt, net als elke worp. Online marketing draait om oefening en analyse.”

Timo Gerritsen

Online marketeer

‘Hoi, mijn naam is Timo Gerritsen en vanaf begin maart 2024 ben ik werkzaam als online marketeer bij Booosters. Momenteel woon ik in Kilder samen met mijn verloofde en ben geboren in 1997.

Na de middelbare school ben ik de opleiding Commerciële Economie gaan volgen aan de HAN in Nijmegen. Deze opleiding ben ik gestart, zonder enig idee wat ik later wilde doen: het voelde gewoon goed. Al snel werd duidelijk dat sales niet sterkste punt was, dus verlegde ik mijn focus naar marketing.

Liefde voor online

Traditionele marketing had niet mijn interesse, maar was helaas wel een verplichting. Tijdens de minor Digital Marketing ontdekte ik de wereld van online marketing. Ik was meteen verkocht!

Enkele jaren later…

Met een verhuizing terug naar Doetinchem vanuit Nijmegen, ben ik enorm enthousiast om meer te leren over online marketing bij Booosters.

Het verbeteren van de online aanwezigheid van bedrijven boeit mij enorm. Dus kom maar op met je vraag, ik verdiep me er gelijk in!

Sporter en gamer

In mijn vrije tijd volg ik voetbal en basketbal, tevens speel ikzelf ook basketbal en tennis. Een avondje achter mijn pc gamen of activiteiten doen met mijn verloofde en vrienden zijn ook regelmatige bezigheden. Andere hobby’s zijn schaken en spelletjes spelen. Verder kijk ik elke zondag naar de NBA, dit volg ik namelijk op de voet: “Wat is Giannis Antetokounmpo een beest!