Ga naar de inhoud

Babynieuws: Booosters for jobs is geboren!

Babynieuws: Booosters for jobs is geboren!

We zijn trots! Ons kindje is geboren en we noemen hem Job! Met de komst van onze Job is Booosters for Jobs nu live! Wij helpen namelijk al jarenlang bedrijven met het optimaliseren van hun online marketing, maar kregen steeds vaker dezelfde vraag van onze klanten: ‘Kunnen jullie ons helpen met een campagne om onze vacatures in te vullen?’

Ja, dat kunnen we. We hebben een manier gevonden om goede kandidaten te werven die je via vacaturebanken of werving & selectiebureaus níet vindt. Deze nieuwe manier van Jobmarketing verdient extra aandacht, vinden we. En zo werd ons kindje Job van Booosters for Jobs geboren!

Herken je dit?

In deze krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om goed personeel te vinden en moet je geluk hebben als je wordt gekozen tussen de tientallen andere vacatures. Lukt het jou ook maar niet om nieuwe collega’s te vinden? Dan weten we zeker dat er genoeg talentvolle mensen zijn die voor jou willen werken. Zelfs in een krappe arbeidsmarkt. Ze weten dit alleen zelf nog niet omdat je hen nog niet hebt bereikt. Hier is een totaal nieuwe manier van personeelswerving voor nodig.

De persoon die jij zoekt heeft namelijk al een baan. Hij of zij is niet actief op zoek naar iets nieuws, maar staat wel open voor kansen die op het pad komen. Met Booosters for Jobs zetten we een nieuwe manier van Jobmarketing in om hiervoor te zorgen.

Maak kennis met Job!

Net als alle ouders zijn we ontzettend trots op onze Job. Wil je kennis maken met ons kindje of ben je benieuwd hoe Job jou kan helpen met je jobs? Kijk op Booosters for Jobs of kom eens langs voor beschuit met muisjes!

MAAK KENNIS

Dit blog is geschreven door
Calvin Bleekman
Calvin Bleekman