Ga naar de inhoud
Calvin Bleekman
Calvin Bleekman

“Elke dag een beetje beter!”

Calvin Bleekman

Managing Partner

Elke dag probeer ik de dingen een beetje beter te doen. Klinkt super goed natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk: als je mijn collega’s nu vraagt hoe zij mij zouden omschrijven, dan wordt het waarschijnlijk: “stuiterbal“ of “enthousiaste stuiterbal” of “irritante stuiterbal”. Volgens mij valt het wel mee. ik ben gewoon heel vaak heel blij! 😄 Blij met onze leuke collega’s, mooie klanten en steengoede resultaten.

Hoe ik aan ga? Nou, stel je voor. Je gaat naar een potentiële klant. Deze potentiële klant probeer je te helpen met een goed en slim advies en met dat advies probeer je onderscheidend te zijn ten opzichte van andere bedrijven. Deze potentiële klant wordt daar enthousiast van, geeft je de opdracht en vervolgens heb je een team dat dat allemaal ook nog eens waarmaakt… en meer dan dat, het overtreft! Dan kan ik niet meer stilzitten! Een potje tafeltennis of rond de tafel is dan ook een welkome afleiding.

Tegeltje met wijsheid over de humor van Booosters Managing Partner Calvin Bleekman

Verder zul je van mijn collega’s zeker niet horen dat ik woordgrapjes maak. Ahum… En vast ook niet dat ik vaak ook veel te bijdehand ben (beter bijdehand dan bijdevoet, anders moet je zover bukken). Ja, natuurlijk doe ik dit expres zo. Maar goed, dit past wel lekker in het team. We hebben er daar gelukkig meer van. Toch Bernie?! Je kunt niet altijd 6 gooien.

Een klein stukje serieus?

Oké, moet natuurlijk ook kunnen! Ik krijg erg veel energie van het aansturen van de BooostersBoys and BooostersGirls. Ik vind het erg leuk om collega’s kansen te geven en ze te helpen om goed resultaat voor onze klanten neer te zetten. Ook vind ik het erg leuk om een strategisch sparringpartner te zijn voor klanten. Mijn kennis en ervaring inzetten om andere bedrijven te laten groeien en een stapje hoger op de marketingladder te krijgen. Heerlijk! Ik voel die stuiterbal weer aankomen. Icetea, iemand?