Ga naar de inhoud

Dagboek van Kicky

Dagboek van Kicky

Dagboek van Kicky – 25 mei 2021

Heb ik tijd om dit dagboek bij te houden? Nee. Doe ik toch? Ja. Heel kort dan. We zijn begonnen met het inplannen van een nieuwe periode (vier weken). Voor mij tijd om de balans weer even op te maken.

NIET VERGETEN! Die vacaturetekst voor een copywriter. Die schrijft zichzelf natuurlijk niet. En hij zet zichzelf al helemáál niet zelf online.

 

Dagboek van Kicky – 3 juni 2021

De persoon die de uitspraak ‘de tijd vliegt’ heeft bedacht, had het bij het rechte eind. Begrijp me niet verkeerd, alle werkzaamheden die ik doe en erbij krijg, zijn tof! Maar, en dat moet ook gezegd worden.

 

Dagboek van Kicky – 14 juni 2021

Wanneer weet je dat je druk bent? Juist, als je het schrijven in je dagboek niet eens kunt afmaken. Ruw onderbroken werd ik. Dus hierbij poging twee. Waar was ik gebleven? Oh ja, dat ik nu geen tijd heb om die vacaturetekst voor een copywriter te schrijven.

En dat terwijl ik juist heel graag een sparringpartner erbij wil. Wat mij betreft begint hij of zij liever vandaag dan morgen, dat snap je.

 

Dagboek van Kicky – 18 juni 2021

Sorry, lief dagboek, maar ik val in herhaling. Mijn schrijfsels hebben de laatste tijd nog maar één thema: tijdgebrek.

Dan moet je creatief zijn.

Het idee: onze nieuwe copywriter schrijft zélf de vacaturetekst. Waarom niet? Lijkt mij win-win. Ik heb tijd over en de copywriter kan ons met zijn of haar schrijfskills overtuigen. Wat een goed plan! *geeft zichzelf een schouderklopje*

 

Dagboek van Kicky – 22 juni 2021

Ja, daar ben ik weer. Ik heb nog wat tijd uit de hoge hoed getoverd (Harry Potter 💜) om mijn plannetje concreet te maken.

Ik kan me zo voorstellen dat onze toekomstige copywriter wel wil weten met wat voor club hij of zij te maken krijgt. Op onze website hebben we een pagina waar staat waarom het zo tof is om bij ons te werken. Dan moet ik alleen een kort berichtje maken waar die link in ieder geval bij staat.

En dan is het voor mijn nieuwe collega eigenlijk een kwestie van een mailtje sturen naar [email protected] met de vacaturetekst. Heb ik dan alles? Ik geloof het wel…

Dit blog is geschreven door
Kicky Kuster-Tuit
Kicky Kuster-Tuit