Ga naar de inhoud
Kicky Kuster-Tuit
Kicky Kuster-Tuit

“Expecto Patronum! Mijn patronus is een Abraxan Winged Horse. En die van jou?”

Kicky Kuster-Tuit

Content Marketeer

Vaak zijn er nog geen twee gesprekjes met mij nodig om erachter te komen dat ik een zeer grote liefde heb voor de magische wereld van Harry Potter.

Mijn mede Potterheads willen nu (misschien) de feiten weten. Dat begrijp ik.

Harry Potter-portret van Kicky Tuit - Griffoendor

House

Gryffindor.

Patronus

Abraxan Winged Horse.

Wand

Spruce wood, unicorn core 11 ¼” length, brittle flexibility.

Durf, moed en ridderlijkheid

De sorteerhoed deelt je niet zomaar in bij een huis. Daar horen bepaalde kwaliteiten en vaardigheden bij. Jouw huis zegt dus iets over je persoonlijkheid, wat je leuk vindt en waar je gelukkig van wordt. Durf, moed en ridderlijkheid zijn de belangrijkste kwaliteiten voor griffoendors. Daar herken ik me wel in.

Ik durf mijn kennis en creativiteit te delen.

Ik heb de moed om dingen net even anders te doen.

Ik gebruik mijn ridderlijkheid in de samenwerking met mijn collega’s en onze klanten.

Even terug naar de dreuzelwereld

Oke, ik snap dat niet iedereen deze Harry Potter-liefde met mij deelt. Ik vergeef het je. In de dreuzelwereld schrijf en ontwerp ik graag en veel. Maar voordat ik de juiste zinnen op het digitale papier krijg, heb ik de juiste input nodig. Dat is precies waar ik energie van krijg! Kennis bij bedrijven ophalen en dat omzetten in prikkelende content die raakt en bijdraagt aan het behalen van doelen. Dat is nou echt magisch. 🪄 ✨

Stuur me een uil

Oh nee, een e-mail natuurlijk. Het is namelijk grappig hoeveel je over iemand te weten komt, door er Harry Potter-feitjes bij te pakken. Ik ben dan ook heel benieuwd tot welk huis je behoort, wat je patronus is en met welke toverstok- en spreuken je tovenaars alle hoeken van de Kamer van Hoge Nood laat zien! Bezoek de website van Wizarding World en laat je indelen door de sorteerhoed. Deel je de uitslag daarna met me? Oh, en als je een vraag(stuk) hebt op het gebied van contentmarketing hoor ik natuurlijk ook graag van je. Dan bekijken we samen hoe we elkaar verder kunnen helpen.

#durftedelen