Ga naar de inhoud
Jan Keurhorst
Jan Keurhorst

“Mijn collega's vinden dat ik vaak (mes)scherp uit de hoek kan komen. En nee, dat heeft niets met mijn woonplaats te maken.”

Jan Keurhorst

Online Marketing Adviseur

Jan de man die bij Booosters kwam

Genieten en van het positieve uit gaan, dat zijn de twee belangrijkste motto’s in mijn leven. Hoe dat als een rode draad door mijn leven loopt? Dat vertel ik je graag.

Om te beginnen eerst wat achtergrondinformatie over mij. Ik ben geboren in het mooie jaar 1993 te Nijmegen. Tot mijn achttiende levensjaar heb ik in Millingen aan de Rijn gewoond. Tijdens mijn studie was Tilburg mijn woonplaats en daarna ben ik, na een tussenstop in Lent (vlakbij Nijmegen), samen met mijn vriendin Eva (tevens ook collega) terecht gekomen in het altijd gezellige Didam. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest als SEA Specialist bij een internationale kampeerorganisatie en een grote Nederlandse retailer. Met de ervaring die ik daar heb opgedaan, help ik nu klanten van Booosters om nóg verder te komen.

Online marketeer bij Booosters: Jan Keurhorst

Levensmotto’s

Ik hoor je denken: “wanneer vertel je meer over jouw levensmotto’s?” Dat komt nu. Naast mijn werk bij Booosters, geniet ik van etentjes, stedentrips en gezelligheid met mijn vriendin, familie, vrienden en collega’s. Maar ook houd ik ervan om mijn batterij op te laden middels een rondje wielrennen, even gamen op z’n tijd of een gymsessie. Ik ben nog niet zo gespierd als sommige collega’s (ik noem geen namen in verband met hun ego), maar ook hier probeer ik van het positieve uit te gaan; tijdens een potje tafeltennis hoef ik minder spieren mee te zeulen.

(Mes)scherp

De strijd die regelmatig op kantoor plaatsvindt heeft uiteraard alleen maar te maken met ontspanning, zoals bij tafeltennis. Ga ik ooit winnen van Bernie of Wessel? Neu, denk het niet. Of neem de gesprekken over voetbal. In het kader van een positieve blik: dat Damian voor Vitesse is, daar kan hij ook niets aan doen. Mijn collega’s vinden dat ik op deze momenten vaak (mes)scherp uit de hoek kan komen. En nee, dat heeft niks met mijn woonplaats te maken.

Fanatisme

Het fanatisme op kantoor is daarentegen wel te merken in de dagelijkse werkzaamheden. Iedere dag wil ik samen met mijn collega’s het beste eruit halen: voor onze klanten willen we groei realiseren, maar ook voor onszelf. Samen met mijn collega’s het beste resultaat behalen voor onze klanten? Daar geniet ik toch wel het meeste van!