Ga naar de inhoud

Investeer in langetermijngroei met een doordachte SEO-strategie

Door te werken aan SEO (Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie), werk je aan organische en gezonde online groei voor de komende jaren. Wanneer jouw website hoger scoort in de niet betaalde zoekresultaten van zoekmachines leidt dat tot meer websitebezoekers. En dat niet alleen. Door te focussen op (o.a.) de belangrijkste zoekwoorden, zijn dit ook meer relevante websitebezoekers. En dat resulteert in meer conversies.

Zo investeer je met een doordachte SEO-strategie in langetermijngroei van jouw bedrijf.

Online marketeer Maurice aan het werk voor Booosters (SEO)

De uitgangspunten voor een op maat uitgewerkte SEO-strategie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er bestaat niet zoiets als een standaard SEO-stappenplan voor gegarandeerd succes. Om jouw opgestelde doelen te behalen, is een slimme strategie nodig waarbij rekening wordt gehouden met de drie SEO-pijlers:

  • Autoriteit.
  • Content.
  • Techniek.

Deze drie pijlers dragen bij aan het uiteindelijke resultaat. Daarom nemen we de huidige situatie van jouw website onder de loep. Heeft deze al een goede autoriteit, staat er veel content op en staat de techniek goed? De resultaten van deze nulmeting, jouw doelstellingen en informatie over jouw belangrijkste producten of diensten vormen het uitgangspunt voor een op maat gemaakte SEO-strategie.

Lees hier onze werkwijze

SEO is net als het verbouwen van een jaren '30 huis: er staat een basis, maar je bouwt het steen voor steen verder op. Het is natuurlijk nooit af.
Wessel
Online Marketeer

De aanhouder wint

Zo werkt het ook met zoekmachine optimalisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf over veel online groeipotentie beschikt. We onderzoeken hoe we die potentie optimaal kunnen benutten. SEO is daarmee toegespitst op het bouwen aan een “gezonde” toekomst. Hierbij komen er continu bezoekers vanuit de onbetaalde zoekresultaten op jouw website. Blijf jij bouwen? Dan ben je een aanhouder. En win je. Altijd.

Eerlijk advies

Haalbaarheid is een belangrijk sleutelwoord wanneer we aan de slag gaan met de inzet van SEO. We gaan in gesprek over de producten en/of diensten die voor jou de meeste omzet opleveren. Dat is in eerste instantie de focus. Uit onze nulmeting vloeit een eerlijk advies voort. We stellen onszelf de vraag: “Zijn de gestelde doelen haalbaar, of moeten we de focus verleggen?”. Zo bekijken we samen wat de meest effectieve strategie is.

Daarom wil je een SEO Booost

  • Bouw aan langetermijngroei, waarbij er zonder advertentiebudget structureel websitebezoekers binnenkomen op belangrijke producten en/of diensten.
  • Een doeltreffende inzet van SEO leidt tot meer leads of verkopen en daarmee meer omzet voor jouw bedrijf.
  • SEO kan slim gecombineerd worden met SEA: relevante SEO-landingspagina’s gebruik je voor online marketingcampagnes.
  • Een op data gebaseerd SEO-advies waar we kansen voor jouw bedrijf uit filteren. Hier gebruiken we de tools Semrush, Ahrefs, Screaming Frog, Google Search Console en Google Analytics voor.
  • #durftedelen: we geven je praktische adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt. Denk aan het toevoegen van extra content aan je website.
  • Elke dag een beetje beter: we blijven SEO-optimalisaties doorvoeren op basis van data. Het is immers nooit helemaal af.
By MM Store is gespecialiseerd in themakamers voor kinderen: van baby's tot tieners. In de webshop vind je complete kinderkamers. Google Ads is voor By MM Store een belangrijke bron voor het binnenhalen van orders en daarmee omzet. Door gebruik te maken van slimme optimalisatie-strategie├źn binnen Google Ads, hebben we o.a. +357% meer omzet gerealiseerd. Benieuwd hoe we dat samen voor elkaar gekregen hebben?
+357%
meer omzet behaald
Dankzij slimme Google Ads-strategie├źn.

Maak kennis met onze online marketeers

Deze slimme gasten bijten zich vast in de meest optimale SEO-aanpak.