Ga naar de inhoud
COG (Christelijke Onderwijs Groep) wilde meer online bekendheid voor de aangesloten scholen. Om wegwijs te worden in de wereld van online marketing en om online campagnes op te zetten, kwam Booosters in beeld. Tevens speelde dataverzameling een belangrijke rol; hiermee wil COG haar keuzes onderbouwen en intern draagvlak creëren.
Van losse campagnes
naar online strategie
Intern draagvlak gecreëerd voor de inzet van online marketing, mede dankzij dataverzameling.
Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) ondervond al geruime tijd hinder van de krapte op de arbeidsmarkt, met name voor de afdeling waterketen. Al een behoorlijke tijd wisten zij niet de juiste personen te vinden voor de openstaande functies binnen de waterketen van WDODelta. Ons gezamenlijke doel was ervoor te zorgen dat potentiële kandidaten interesse toonden in de waterketen van WDODelta, een beter beeld kregen wat werken bij de waterketen van WDODelta nou écht zo mooi maakt.
20
vacatures ingevuld tot nu toe
Door de kracht van Social Ads campagnes.
ROBBshop is dé online domoticashop van Nederland. Black Friday is voor ROBBshop een cruciaal moment om extra omzet te behalen. Door samen met hen effectieve Google Ads-campagnes uit te denken en te sturen op rendabiliteit, wisten we +171% omzet uit de Google Ads-campagnes te behalen. Een sterk resultaat dankzij een sterke samenwerking! Wil je hier meer over weten?
+171%
omzet behaald
Uit Google Ads-campagnes tijdens Black Friday 2022.
EVA Bezoekersregistratie biedt software aan waarmee bedrijven het aanmeldproces van hun bezoekers kunnen versnellen. Voor de werving van nieuwe klanten, zet EVA Bezoekersregistratie hoofdzakelijk in op Google Ads en bedrijfherkenning software. Inmiddels herkennen we 707 bedrijven uit 3.975 websitebezoekers. Een stijging van 352%. Wil je weten hoe we deze warme leads hebben verzameld?
+352%
meer conversies behaald
Dankzij de inzet van bedrijfsherkenning software.
Door eerst meer bekendheid te geven voor Wassink installatie aan de doelgroep, waarna iedereen Wassink installatie kende en daarna ervoor gezorgd dat dit technisch personeel ook wist wáárom Wassink het bedrijf is waar zij moeten werken. Dit resulteerde in het feit dat Wassink 12 nieuwe collega’s heeft mogen verwelkomen. Alle vacatures waren daarmee vervuld!
+12
nieuwe technische collega's
Behaald in minder dan een jaar tijd.
By MM Store is gespecialiseerd in themakamers voor kinderen: van baby's tot tieners. In de webshop vind je complete kinderkamers. Google Ads is voor By MM Store een belangrijke bron voor het binnenhalen van orders en daarmee omzet. Door gebruik te maken van slimme optimalisatie-strategieën binnen Google Ads, hebben we o.a. +357% meer omzet gerealiseerd. Benieuwd hoe we dat samen voor elkaar gekregen hebben?
+357%
meer omzet behaald
Dankzij slimme Google Ads-strategieën.

Samen groei je harder

Samen bereik je meer dan alleen, dat is waar Booosters in gelooft. Eerlijkheid, openheid en transparantie over ons werk, online marketing. Dit geldt vice versa voor de bedrijven waarmee we samenwerken. Wij helpen jouw bedrijf met groeien en jij helpt ons aan informatie over jouw bedrijf. Zo realiseren we samen groei. Wij werken voor zowel webshops als websites, in diverse branches en zowel B2B als B2C. Ben jij benieuwd wat onze slimme Booosters voor deze bedrijven hebben betekend? Of hoe wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Oostkracht10 logo

Samen werken aan de groei van jouw bedrijf

Maak kennis met onze slimme Booosters.